Forum Nauka biznes inovacyyОбмін ідеями між українськими науковцями і винахідниками та представниками бізнесу й інвесторами, що зацікавлені у розвитку економіки України на основі знань, є важливою складовою реформування вітчизняної науки, зазначила старший науковий співробітник відділу науково-організаційного забезпечення та координації досліджень Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки», к.е.н. Надія Столярчук, інформуючи про Форум «Наука. Бізнес. Інновації.», який відбувся в Центрі науки та мистецтва "DIYA" у Києві 23-24 жовтня 2015 року.

 У рамках заходу відбулася робоча зустріч Надії Столярчук з головою Ради молодих вчених Національної академії наук України Олександром Скороходом та координатором групи «Наука. Бізнес. Інновації» Дмитром Герасимчуком щодо можливостей налагодження співпраці.

На форумі були презентовані близько 40 інноваційних проектів, відбулися лекції вітчизняних та іноземних вчених, бізнесменів і менторів, воркшопи з менеджменту інноваційних проектів та захисту прав інтелектуальної власності тощо.

У роботі форуму взяли участь близько 120 учасників. Середних, зокрема, заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Юлія Клименко, президент NDI Foundation Ольга Крупська, менеджер інноваційних програм CRDF Global Євгенія Северяніна, засновник компаній Helicon, My Gene та Українського наукового клубу Владислав Кириченко, а також засновник та керівник компанії IntellectEU Дірк Аво.

Організатори –  Рада молодих вчених НАН України та ГО «Unia Scientifica».