21 57_met_rek_z_ots

47 грн

Методичні рекомендації розкривають науково-методичні основи оцінювання наслідків карантинних заходів та поширення пандемії COVID-19 для аграрного сектору економіки, агропродовольчих ринків і продовольчої безпеки держави. Включають структурно-логічну схему оцінювання впливу COVID-19 на розвиток і функціонування аграрного сектору України й гарантування продовольчої безпеки держави, параметри, індикатори та показники оцінювання впливу COVID-19 на розвиток аграрного сектору та продовольчу безпеку, джерела інформації стосовно показників оцінювання.

Розраховані на фахівців органів державного і місцевого управління, науковців, спеціалістів галузі та керівників профільних бізнес-структур.

Методичні рекомендації підготовлено у рамках виконання проєкту «Оцінювання впливу карантинних заходів, пов’язаних з COVID-19 для аграрного сектору й продовольчої безпеки держави та розроблення алгоритму дій щодо мінімізації негативних наслідків» №2020.01/0313 конкурсу «Наука для безпеки людини та суспільства» за рахунок грантової підтримки Національного фонду досліджень України, співробітниками Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки».