MG 13593 липня 2014 року відбулося засідання постійно діючого науково-методологічного семінару Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки» «Методологічні та практичні аспекти оцінки фінансових операцій».

З доповіддю на цю тему виступив завідувач відділу кредитування, страхування та фінансів підприємств Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки», д.е.н., с.н.с. Петро Стецюк.

У своєму виступі він дав загальну характеристику науковим засадам, методам та інструментам, за допомогою яких фінансисти оцінюють потребу в фінансових ресурсах для забезпечення виробничої та інвестиційної діяльності, а також визначають доцільність та ефективність використання фінансових ресурсів для різних фінансових операцій.

Доповідач також розкрив специфіку практичного застосування окремих наукових положень і концепцій у цій сфері з позиції  сучасної практики сільськогосподарських підприємств

У заході взяли участь близько 30 учасників – науковці ННЦ «ІАЕ», аспіранти та студенти.

Організатор – Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки».