agro2014Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки» представив свою експозицію на XXVI Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО–2014», яка відкрилася на території ЕкспоЦентру України 4 червня і триватиме до 7 червня 2014 року.

Головну аграрну подію року урочисто відкрив Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайкаminist. «На нашій щорічній, традиційній аграрній виставці «Агро-2014» зібрані найкращі взірці аграрного комплексу. Переконаний, що кожен з гостей та учасників знайде для себе щось корисне та цікаве», – зазначив він, вітаючи учасників та гостей заходу.

Інститут аграрної економіки представив на виставці свої наукові видання, а також розмістив інформаційні стенди, які містять інформацію щодо основних напрямів діяльності наукового центру, фундаментальних досліджень, практичних розробок, науково-виробничого журналу «Економіка АПК» та інших результатів своєї роботи.

4 червня 2014 року директор Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки» академік НААН Юрій Лупенко презентував експозицію колегам. На фото121408 зліва направо:  

  • академік-секретар відділення аграрної економіки і продовольства НААН член-кореспондент НААН Валерій Жук;
  • директор Інституту зрошуваного землеробства НААН Раїса Вожегова;
  • екс-міністр аграрної політики України (2004) Віктор Слаута;
  • директор Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки» академік НААН Юрій Лупенко;
  • віце-президент Президії НААН академік НААН Ярослав Гадзало;
  • голова Спостережної Ради Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України Юрій Лузан.

5 червня 2014 року експозицію Інституту аграрної економіки відвідав також Президент Національної академії аграрних наук України, академік НААН Василь Петриченко.

 Науковці Інституту також беруть активну участь у науково-практичних заходах в рамках «АГРО–2014».

Організатор – Міністерство аграрної політики та продовольства України.