2018-10-18 instytut-kartopliastva-50_lupenko18 жовтня 2018 року директор Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки», академік НААН Юрій Лупенко взяв участь в урочистостях, присвячених 50-річчю з дня створення Інституту картоплярства Національної академії аграрних наук.

Він передав вітання від колективу Інституту аграрної економіки, вручив колективу Інституту картоплярства пам’ятну адресу, Почесну грамоту та пам’ятний подарунок, а також диплом Почесного доктора Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки» директору ювілярів Анатолію Бондарчуку.

В урочистостях взяли участь та виступили президент НААН академік НААН Ярослав Гадзало, Герой України, почесний академік НААН Юрій Карасик, керівники наукових установ НААН академіки НААН Валерій Адамчук, В’ячеслав Власов, Віктор Вергунов, Ігор Гринник, Віктор Камінський, члени-кореспонденти НААН Олександр Борзих, Олександр Демидов, Володимир Польовий, Сергій Рижук, представники Київської обласної, Бородянської районної державних адміністрацій, наукових, громадських організацій, аграрного бізнесу та ін.

Президент НААН Ярослав Гадзало, представники органів влади, директор Інституту картоплярства Анатолій Бондарчук вручили відомчі нагороди кращим працівникам установи та окремим гостям. Зокрема, Юрій Лупенко був нагороджений почесною відзнакою Інституту картоплярства НААН до 50-ї річниці від дня заснування.