2017-10-26 haydutskyy_nezabutni_reformy26 жовтня 2017 року у Національному науковому центрі «Інститут аграрної економіки» відбулася презентація книги директора Інституту стратегічних оцінок, академіка НААН Павла Гайдуцького «НЕзабуті реформи в Україні», в якій висвітлено стан, результати і проблеми здійснення економічних реформ в Україні за часи незалежності (1991–2017).

За словами автора, ця книга – про реальні та успішні реформи, незабуті тими, хто їх реально проводив та домігся результатів.

В обговоренні книги взяли участь академіки НААН Михайло Гладій, Валерій Жук, Юрій Лупенко, Віктор Месель-Веселяк, Василь Рябоконь, Михайло Хвесик, а також член-кореспондент НААН Микола Лобас.

Ця книга є вкрай корисною та потрібною для наших досліджень. Адже Павло Гайдуцький комплексно використовує досить широкий арсенал методів аналізу і прогнозування, обґрунтування висновків, підкріплених цифрами та розрахунками, зазначив у заключному слові директор Інституту аграрної економіки, академік НААН Юрій Лупенко.

У презентації взяли участь науковці Інституту аграрної економіки та інших установ НААН.