kmuЗ нагоди 60-ої річниці від дня створення Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки» Прем’єр-міністра України Володимир Гройсман привітав колектив Інституту.

«Шановні друзі!

Сердечно вітаю усіх працівників провідної агроекономічної науково-дослідної установи з 60-річчям від дня створення Інституту, йдеться у вітанні.

Уже протягом багатьох років науковці Інституту активно працюють над утвердженням вітчизняного сільського господарства як пріоритетного сектору національної економіки. завдяки Вашим розробкам в Україні сформувалася динамічна аграрна галузь, що надійно забезпечує продовольчу безпеку держави, задовольняє потреби внутрішнього продовольчого ринку, впевнено освоює вибагливі ринки світу.

Провідні вчені Інституту користуються високим авторитетом у вітчизняної та наукової спільноти, фахівців аграрного виробництва. Ваші наукові розробки, експертні висновки, професійні пропозиції та поради мають попит серед науковців та освітян, керівників підприємств та фермерів, управлінців та експертів, студентів та аспірантів.

Колектив Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки» постійно працює над підвищенням результативності фундаментальних і прикладних досліджень, освоює інноваційні підходи, готує висококваліфіковані наукові кадри для вітчизняної економіки, наукових і освітянських організацій.

Бажаю усім працівникам Інституту нових сміливих розробок, високоякісних результатів досліджень, творчих перемог і звершень, необхідних для утвердження конкурентоспроможної економіки!

Міцного здоров’я, щастя і благополуччя Вам і Вашим сім’ям!

Прем’єр-міністр України                                                   Володимир Гройсман».