logoДвоє молодих науковців Національного наукового центру «Інституту аграрної економіки» Тетяна Дзюбенко та Надія Столярчук посіли третє місце на конкурсі на здобуття премії Президії НААН «За кращу наукову доповідь молодого ученого НААН з фундаментальних та прикладних досліджень», який відбувся 15-16 жовтня 2015 року.

Тетяна Дзюбенко, м.н.с. відділу науково-організаційного забезпечення та координації досліджень, виступила з доповіддю «Річкова зернова логістика: перспективи розвитку».

Надія Столярчук, м.н.с. відділу науково-організаційного забезпечення та координації досліджень, к.е.н., презентувала дослідження «Науково-методичне забезпечення зростання інноваційного потенціалу НААН: обліково-правовий аспект».

Від Інституту аграрної економіки у конкурсі також взяла участь с.н.с. відділу розвитку підприємництва і кооперації Інна Беженар з доповіддю «Формування продовольчих брендів на основі регіональних продуктів».

Загалом у конкурсі взяли участь 29 молодих учених з науково-дослідних установ НААН.

 Довідково

Постановою Президії Національної академії аграрних наук від 26 серпня 2015 року протокол №9 оголошено конкурс конкурс на здобуття премії Президії НААН «За кращу наукову доповідь молодого ученого НААН з фундаментальних та прикладних досліджень». У конкурсі можуть взяти участь молоді вчені, вік яких на момент слухання доповіді не перевищує 35 років.