FAO Experts meeting group photo1Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки» може стати місцем проведення Другого засідання Групи Експертів з питань сільськогосподарської та торговельної політики в країнах СНД (Експертна група) Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО).

Таку пропозицію вніс науковий співробітник Інституту аграрної економіки Володимир Пугачов, виступаючи з доповіддю щодо інтеграційних перспектив аграрного сектора економіки України на першому засіданні Експертної групи, яке відбулося 15-16 грудня 2014 року в штаб-квартирі ФАО в Римі (Італія). У засіданні взяли участь понад десять експертів в галузі торговельної політики з країн СНД.

Довідка

Експертна група створена в рамках діяльності Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) та являє собою нейтральну і незалежну платформу з обміну думками та співробітництва з питань міжнародної торгівлі в регіоні.