Від 10 квітня 2023 року (остаточна дата та час проведення заходу буде уточнено згодом) планується навчання для наукових співробітників та аспірантів Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки» та мережі НААН за напрямом «Побудова електронних карт засобами ArcGIS». По закінченні навчання слухачі отримують свідоцтва про підвищення кваліфікації державного зразка.

ArcGIS містить чудовий набір вбудованих базових карт, що включають карти топографії, зображень, вулиць, карти рельєфу, океанів і багато іншого. Подібно до всіх інформаційних систем, ArcGIS забезпечена перевіреною моделлю для роботи з даними - базою геоданих. База геоданих є загальним середовищем, що розділяється всіма продуктами і додатками сімейства ArcGIS, яка дозволяє:

  • працювати з різноманітними типами даних;
  • отримувати доступ до величезних обсягів географічних даних, що зберігаються в файлах і базах даних.

Програма ідеально підходить для створення візуальних матеріалів, презентацій з метою відображення результатів досліджень

Організатор: Кафедра інформатики Інституту післядипломної освіти НУХТ.

Місце проведення: Заняття буде проводитиcь дистанційно. Детальні інструкції щодо підключення буде надіслано зареєстрованим учасникам.

Вартість 300 грн з кожного учасника.

Для участі у заході необхідно зареєструватися до 17:00 10 квітня 2023 року за Viber +380951007178 або електронною поштою  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду (вказати ПІБ, назву відділу та установи, номер мобільного телефону).

Контактна особа: Надія Столярчук