Організатори: Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки» та Громадська організація «Всеукраїнський конгрес вчених економістів-аграрників» (ГО «КЕА»).

До участі запрошуються: члени ГО «КЕА», інші науковці та науково-педагогічні працівники.

Тематичні напрями для обговорення:

1. Інституційно-правові та організаційно-економічні умови ведення господарської діяльності.
  2. Теоретичні засади та практика діяльності господарських формувань.
  3. Параметри моделей та ефективність різних організаційно-правових господарських формувань.
  4. Пріоритетні напрями розвитку форм господарювання та їх об’єднань.
  5. Розвиток несільськогосподарських видів діяльності в сільській місцевості.

Захід включає: міжнародну науково-практичну конференцію «Перспективні форми організації господарської діяльності на селі»; загальні збори членів ГО «КЕА»; виставку-ярмарку наукової літератури; нетворкінг.

Місце проведення: м. Київ, вул. Героїв Оборони, 10, 3-й поверх, к. 317 (конференц-зал).

Оплата: для членів ГО «КЕА», які сплатили внески у 2019 р., участь безкоштовна. Для інших учасників конференції організаційний збір становить 350 грн.

Тези: збірник тез буде видано в авторській редакції до початку роботи Конгресу (30 травня 2019 р.). Публікація матеріалів у збірнику сплачується окремо. Тези наукових доповідей необхідно подати до 8 травня 2019 р. (вимоги до оформлення та подання тез).

Для участі у заході просимо: зареєструватися до 6 травня 2019 р. заповнивши електронну форму або заповнити анкету та надіслати на електронну адресу  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду разом із копією квитанції про сплату оргвнеску чи членських внесків.

Додатки: Інформаційна довідка; Заява на членство в ГО «КЕА»; Статут ГО «КЕА»; Положення про членські внески ГО «КЕА».

Контактні особи:

Олексій Могильний +38 (044)258-32-17