Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки» та Громадська організація «Всеукраїнський конгрес вчених економістів-аграрників» (ГО «КЕА») проводять Шістнадцятий Конгрес вчених економістів-аграрників «Сучасні проблеми та перспективи сталого розвитку сільських територій».

Планується розглянути такі питання:

1. Розвиток сільських громад в умовах децентралізації влади та євроінтеграції.

2. Державна регіональна політика розвитку сільських територій.

3. Використання, охорона та відтворення виробничого, людського, соціального, земельного капіталу та природних ресурсів.

4. Фінансове забезпечення розвитку сільських громад та сільських територій.

5. Розвиток сільського підприємництва та середнього класу на селі.

6. Моделювання сталого розвитку сільських територій.

7. Добробут сільського населення. Розвиток соціальної сфери села.

8. Міграція сільського населення та його відтворення.

9. Модернізація виробничої та соціальної інфраструктури сільських громад.

10. Економічні питання державної екологічної політики.

11. Розвиток сільських населених пунктів та екосистем.

12. Збереження, захист та покращення природних ресурсів.

Широкоформатний захід включає: міжнародну науково-практичну конференцію «Сучасні проблеми та перспективи сталого розвитку сільських територій». Загальні збори членів ГО «КЕА»; виставку-ярмарку наукової літератури; нетворкінг.

Організаційний внесок – 350 грн. Дійсні члени ГО «КЕА» (ті, що сплатили членський внесок) організаційний внесок не сплачують. До організаційного внеску входить: участь у пленарному засіданні Конференції; харчування (обід, кава-брейк); роздатковий матеріал, сертифікат учасника; електронний фотодайджест (буде надіслано на електронні адреси посилання на файлообмін); загальноорганізаційні витрати.

Публікація в збірнику матеріалів Конгресу сплачується окремо.

Про Вашу згоду взяти участь у роботі Конгресу просимо повідомити оргкомітет анкетою до 12 травня 2017 року на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Конгрес відбудеться 1 червня 2017 року в Національному науковому центрі «Інститут аграрної економіки» за адресою: м.Київ, вул. Героїв Оборони, 10, 3-й поверх, к. 317 (конференц-зал).

Початок роботи – 10:00 (початок реєстрації – 9:00), закінчення роботи – 18:00.

Додатки:

1) Інформаційна довідка;

2) Анкета учасника Конгресу;

3) Заява на членство в ГО «КЕА»;

4) Статут ГО «КЕА»;

5) Положення про членські внески ГО «КЕА».